For at blive medlem af Motionsklubben skal du gennemføre 2 trin:

1. 'Fra hjemmesidens forside, klik på "Biv medlem- registrering"
    1. Vælg medlemstype og klik på "Næste"
    2. Udfyld relevante felter og klik på "Næste"
    3. Sikkerhedspørgsmålet er på engelsk, indtast de engelske svar.
    4. 'Når registreringen er gennemført korrekt får du en besked på skærmen og der sendes automatisk en email til den mailadresse du har angivet.
  2. Du modtager nu en email med dine indtastede oplysninger.
    1. UDSKRIV, UDFYLD, UNDERSKRIV, SCAN og SEND blanketten til indmeldelse@motionsklubrs,dk

Først når Motionsklubben modtager den underskrevne formular vil din ansøgning om medlemsskab blive behandlet !!!!
Der kan gå 2-4 uger før din ansøgning er behandlet og du kan benytte Motionsklubbens faciliteter.
Du vil modtage en mail når medlemsskabet er aktiveret.