Log kun på hvis:
 - Du vil se eller rette dine profil oplysninger
 - Du vil se medlemslisten med kontakt oplysninger
 - Medlemmer af bestyrelsen får adgang til klubbens interne sider

-------------------------------

Log på med email og adgangskode

Adgangskoder laves automatisk af systemet!

Første gang du skal logge på:

1. Klik på "Glemt log på"" nederst i boksen "Medlem log på" og følg vejledningen.
  2. Når du har modtaget adgangskoden kan du logge på med din email og adgangskode
  3. Du bør ændre den modtagne adgangskode til noget du kan huske! Se vejledning i menuen "Hjælp / Brugermenu".

-----------------------------

Når du er logget på:

Alle registrerede medlemmer har adgang til brugermenuen:

• Dine profil oplysninger (det er vigtigt for klubben at dine oplysninger er korrekte)
    Se vejledning i "Hjælp / Brugermenu"
  • Se medlemsliste med kontaktoplysninger

Bestyrelsesmedlemmer kan i hovedmenuen vælge "Bestyrelse"
Sekretær og kasserer kan i hovedmenuen vælge "Administration"